Musik og mad: Lions skruer op for fest

Kjeld Aurbo er formand for SpisRockDans-udvalget i Lions Club Bogense. Han forventer en fantastisk fest, og håber mange vil bakke op om halballet i Bogense i år. Foto: Thomas Gregersen

Musik og mad: Lions skruer op for fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når de første toner lyder til årets SpisRockDans-arrangement i Bogensehallerne, er det med Stig Rossen og Vennerne på scenen.

Det er efterhånden syv år siden Vennerne - og resten af Danmark mistede Bamse, der igennem årene havde været en fast attraktion til halballerne i Bogense. Siden er Stig Rossen trådt ind på scenen, og de mange ørehængere fra Bamses Venners bagkatalog har fået nyt liv.

I år har den lokale Lions Club i Bogense så inviteret både Stig og Vennerne til at stå for musikken ved årets SpisRockDans-fest.

- Vi har shoppet på en noget højere hylde hos musikbureauet end vi plejer, og det er lidt af et sats. Men vi vil gerne give publikum en supergod oplevelse med hjem. Der er meget nostalgi forbundet med Bamses Venners koncerter i Bogense. Mange lokale par har nok mødt hinanden i hallen og taget den første kinddans til et af Bamses hits, mener Kjeld Aurbo fra Lions' SpisRockDans-udvalg.

Det er sjette gang festen afholdes, og hvor der de tidligere år har været to orkestre på scenen, bliver der i år tre sæt med Stig Rossen og Vennerne samt retromusik fra 70'erne og 80'erne med Disco 77, der genopstår for en enkelt aften.

Stig og Vennerne plejer at åbne deres koncerter med Vimmersvej, men der venter også klassikere som "Jeg elsker kun dig", "Kongens Have", "Hvorfor går Louise til bal", "I en lille båd der gynger" og mange, mange flere.

Festen bliver skudt i gang den 29. marts klokken 19 med spisning.

Billetter til 295 kroner sælges fra den 1. februar i Nordfyns Bank og hos Imerco i Bogense, og prisen er inklusiv en treretters menu.

- Vi har i år sat gang i en række tiltag, der skal gøre det mere attraktivt for virksomheder at invitere medarbejderne med til fest. Det er blevet godt modtaget allerede, siger Kjeld Aurbo.

Der er trængsel på dansegulvet, når Stig & Vennerne leverer et stort udvalg af Bamses hits fra 1970?erne og op til hans død nytårsaften 2011.  Arkivfoto
Der er trængsel på dansegulvet, når Stig & Vennerne leverer et stort udvalg af Bamses hits fra 1970?erne og op til hans død nytårsaften 2011. Arkivfoto

Musik og mad: Lions skruer op for fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce