Motionsdag klar til deltagerne


Motionsdag klar til deltagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangører håber på opbakning til motionsdag i Langesøskoven

MORUD: Indtil videre har nordfynboerne langtfra stået i kø for at sikre sig adgang til Nordfyns Motionsdag på søndag den 17. august.

Ifølge Merry Møller Hansen fra Frivilligcenter Nordfyn har 18 personer og to vovser indtil videre tilmeldt sig dagen. Den byder på travetur, svømning og rådgivning om fedme, diabeteskost og måling af blodsukker godt hjulpet af omkring 20 frivillige.

Motionsdage indledes klokken 10 med velkomst af formand Christian Madsen og åbning ved formand for Erhvervs- og Fritidsudvalget, Kurt Christensen.

Herefter kan deltagerne vælge to forskellige traveture på henholdsvis fem og 7,5 kilometer. Begge ruter sender deltagerne gennem Langesøskoven, forbi golfbanen og rundt om den idylliske Langesø.

KoPiger og Par3

Siden lokker klorvandet i Morud Friluftsbad med gratis adgang for deltagerne, og der er åbent for beachvolley, petanque og golf. Klokken 12 er der præmieoverrækkelse.

- Man får meget underholdning for pengene, konstaterer Merry Møller og henviser til underholdning fra Gøglervognen, hvor KoPigerne og trioen Par 3 spiller op.

Tilmelding til søndagens motion kan ske til Nordfyns Frivilligcenter på telefon 6081 1215.

Motionsdag klar til deltagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce