Motionscenter: 25 år med høj puls

Mona Jørgensen er ligesom alle de andre instruktører frivillige. Som noget nyt har motionscentret nu også mulighed for at tilbyde en personlig træner, men det koster et beløb oven i det normale kontingent. Foto: Thomas Gregersen

Motionscenter: 25 år med høj puls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense Motion fejrer jubilæum som en svedig succeshistorie.

Bogense: Det er i disse dage et kvart århundrede siden, de første brugere hev i håndtagene på træningsmaskinerne hos Bogense Motion for første gang, og det er blevet fejret med maner. Siden den spæde start med få maskiner i en mellemgang ved Bogense Hallerne er det kun gået én vej - og det er fremad med sved på panden.

De første år udgjorde medlemmerne godt 20 aktive, og centret var stort set lagt øde i sommermånederne.

- Der er sket en holdningsændring omkring motionscentre. Dengang i 1992 var det jo kun, når folk ikke kunne komme så meget ud i vintermånederne, at man trænede på maskinerne, men i dag træner folk året rundt. Efter 25 år er de 20 medlemmer blevet til godt 1000, og vi har fået bygget store lyse lokaler, fortæller Mona Jørgensen, der har været aktiv i centret lige fra starten.

Selvom motionscentret så småt blev trådt i gang i efteråret '92, så bliver det officielle jubilæum fejret i år, for det var først i januar 1993, man fik holdt en stiftende generalforsamling.

Vi er rigtigt glade for de nye lyse lokaler med det store glasparti og en fremragende udsigt, men i de perioder hvor der er flest brugere i huset, bliver vi lidt presset.
Mona Jørgensen, Bogense Motion.

Diskusprolaps satte Mona i gang

Jeg begyndte at komme her, efter jeg havde haft en diskusprolaps i 1992, hvor lægen sendte mig af sted, fortæller Mona Jørgensen, der hurtigt blev bidt af motionsformen. Efter kun et halvt år som almindelig bruger blev hun instruktør og siden har hun både siddet i bestyrelsen og været formand i en periode.

- I starten var det nærmest umuligt at få tingene til at hænge sammen økonomisk. Vi skulle virkelig kæmpe for bare at kunne skaffe til de faste udgifter, fortæller hun.

I 2006 byggede man et helt nyt motionscenter efter en længere periode med stigende medlemstal, men i dag er klubben allerede ved at være vokset ud af disse rammer også.

- Vi er rigtigt glade for de nye lyse lokaler med det store glasparti og en fremragende udsigt, men i de perioder hvor der er flest brugere i huset, bliver vi lidt presset, fortæller Mona Jørgensen.

Mens der er individuel træning i stueetagen, så er der hver uge flere forskellige træningshold, der indtager førstesalen.

Lige nu er der dog ikke planer om flere kvadratmeter til motionscentret, men Mona Jørgensen glæder sig over de nye fine parkeringsforhold med lys, der netop er blevet anlagt.

Motionscenter: 25 år med høj puls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce