Morud: Gigantfest for 50 skole-årgange

Hvis der dumper et postkort ind af døren fra en af dine gamle klassekammerater på Havrehedskolen, så kan det være invitationen til en stor fest næste år.
Foto: Thomas Gregersen

Morud: Gigantfest for 50 skole-årgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morud vil skabe en kæmpe fest for alle årgange, der har forladt Havrehed-skolen siden 1955

Det var i 1955, de første børn rykkede ind på den dengang helt nybyggede Havrehedskole i Morud.

Eleverne kom fra en række små skoler i området, som var blevet samlet mere centralt i skovkanten i Morud.
Siden har flere end 2000 elever fået deres afgangseksamen fra Havrehedskolen, og det er dem, Morud Idrætsforening sammen med skolen nu er gået på jagt efter.
Helt præcist årgangene fra 1955 til 2010.

- Vi fik idéen til at holde sådan en rigtig klassefest, hvor man kan snakke, mindes og møde de gamle klassekammerater og lærere - bare på et lidt større plan. Det er jo tit sådan, at man i skoletiden også havde venner i en parallelklasse eller på en årgang over eller under sin egen. Når vi slår det sammen til en stor klassefest, får man mulighed for at møde alle dem, der var børn i byen dengang, siger Ole Hartung fra festudvalget.

Bliv ambassadør

Han har ikke selv gået i skole i Morud, men stiller sammen med andre frivillige op til de praktiske opgaver som servering og oprydning.

Festen er planlagt til den 4. juni næste år, så lige nu er den første store udfordring at finde frem til de 55 årgange, det drejer sig om.

- Vi fandt ud af, at årgang 1955 faktisk i forvejen havde planer om at skulle mødes, så der er der allerede gang i tilmeldingerne. Vi har også en del tilmeldinger fra 1970’er årgangene, som flere af udvalgets medlemmer hører til. Målet er, at finde nogle ambassadører for hver årgang, som vil hjælpe med at kontakte deres tidligere klassekammerater. Rigtigt mange holder jo efterhånden kontakten via Facebook og den slags, siger Ole Hartung.

Festudvalget arbejder på flere forskellige overraskelser i forbindelse med festen, og man håber blandt andet at kunne genforene nogle af de bands, der har spillet på skolen i blandt andet 1960’erne og 70’erne.
Man kan se mere på hjemmesiden morudklassefest.dk og på Facebook.

Morud: Gigantfest for 50 skole-årgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce