Bogenseren Reinar Hillebrandt Chistensen er ophavsmand til mange af de modelskibe, der lige nu kan ses på Nordfyns Museum i Bogense.

Bogense: Omkring 20 modelskibe har fundet midlertidig havn på Nordfyns Museum, Vestergade 15 i Bogense, der netop har haft fernisering på en udstilling, der udover at vise modelskibene også fortæller historien om  Bogense Havns udvikling.

Flere af modelskibene er bygget af bogenseren Reinar Hillebrandt Christensen, der arbejdede på den nordfynske jernbane og desuden byggede modeller af mange af de skibe, der blev bygget på Bogense Skibsværft.

Nogle af de udstillede skibsmodeller er udlånt af Reinar Hillebrandt Christensens familie, og hans døtre, Inge og Anne-Marie, var med ved ferniseringen, så de kunne se, hvordan  faderens flotte modeller bliver præsenteret.

Udstillingen kan ses året ud i museets åbningstid. (bett)

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.