Mindeord: Farvel til et fantastisk menneske

- Jørgen havde ambitioner, han satte sig mål, og han kæmpede for dem, indtil de var nået, skriver borgmester Morten Andersen blandt andet i sit mindord om partifællen Jørgen Meier Sørensen. Arkivfoto

Mindeord: Farvel til et fantastisk menneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag d. 2. marts 2018 sov tidligere kommunalbestyrelsesmedlem, Jørgen Meier Sørensen stille ind, efter lang tids kamp mod kræftsygdom.

Vi siger dermed alt for tidligt farvel til et fantastisk menneske, der altid så muligheder frem for begrænsninger. Jørgen havde ambitioner, han satte sig mål, og han kæmpede for dem, indtil de var nået. Selvom Jørgen har rejst verden tyndt og fik rigtig mange internationale kontakter, så var hans hjemsted Morud.

Jørgen var en rigtig ildsjæl i Morud. En person, der havde ambitioner på Moruds vegne og som gerne gik forrest for at indfri ambitionerne. Det er bl.a. derfor, at der i dag er fjernvarme i Morud, og at bybussen kører helt til Morud. Jørgen gik ikke op i detaljen, men han mestrede de store tanker og ideer - og det var dem, han forfulgte. Jørgen blev valgt til Nordfyns kommunalbestyrelse i 2005 og var dermed med til at forme den nye kommune. Hans civile erhverv med mange rejsedage bevirkede, at han holdt en pause fra kommunalpolitik fra 2010-13.

Ved valget i 2013 var Jørgen tilbage fyldt med energi og entusiasme. Jørgen gik til valg med sloganet "bedst i det lange løb", og det slogan passede på mange måder godt til Jørgen. Han havde passeret over 100 maratonløb og var i en periode selv formand for Klub 100 Maraton Danmark. Han var til de langsigtede mål, og han havde ambitioner for hvor Nordfyns kommune skulle bevæge sig hen. Jørgen fik derfor et rigtig flot valg med 325 personlige stemmer, hvor af langt hovedparten kom fra Morud.

For få år siden blev Jørgen ramt af kræft. Det var dog ikke noget, der slog ham ud. Han troede på det nok skulle blive godt igen, for som han sagde så tit...jeg er jo bedst i det lange løb.

Den kamp tabte Jørgen desværre, men han vandt mange andre kampe. Det er de kampe, som vi husker Jørgen for, og det er de gode minder vi har, af en mand som vi med rette kan sige, at han gjorde en forskel til gavn for mange andre.

Mine tanker går til hustruen Lissy og den øvrige familie.

Æret være Jørgen Meier Sørensen minde.

Mindeord: Farvel til et fantastisk menneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce