Melby Forsamlingshus er klar til overtagelse


Melby Forsamlingshus er klar til overtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stiftende generalforsamling planlagt til 7. oktober

MELBY: Tirsdag den 7. oktober falder de sidste formaliteter på plads, så en gruppe borgere i Melby kan overtage Melby Forsamlinghus fra Nordfyns Kommune.

Den aften holdes der nemlig stiftende generalforsamling i den nye forening for Melby Forsamlingshus, og når foreningen står klar er det kun byrådets endelige godkendelse, der mangler før forsamlingshuset ikke længere hører under kommunen.

Men først skal foreningen være klar med vedtægter og bestyrelse og det skulle gerne falde på plads den 7. oktober.

- Vi er klar og har styr på alt papirarbejdet, så nu er det bare de sidste detaljer, der mangler, fortæller Mai-britt Nielsen, der er med i det fem mand store forsamlingshusudvalg, der har forhandlet vilkårene for overtagelsen på plads med kommunens Erhvervs- og Fritidsudvalg.

Og forsamlingshusudvalget er tilfreds med den aftale, det har fået med kommunen.

- Vi har fået, hvad vi kan forlange. Aftalen lyder på et forøget driftstilskud i to år. Det præcise beløb ligger ikke helt fast endnu, men vi er afgjort godt tilfredse, fortæller Mai-britt Nielsen.

Forud for den stiftende generalforsamling vil de fem initiativtagere dele en indkaldelse og en folder rundt til godt 400 husstande i Melby.

- Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange møder op den 7. oktober, så vi har valgt at lave en folder, der fortæller lidt om vores visioner for forsamlingshuset. Hvad vi gerne vil med det, og hvordan vi håber at kunne skaffe pengene, forklarer Mai-britt Nielsen.

Generalforsamlingen finder logisk nok sted i Melby Forsamlingshus og begynder klokken 19.00.

Melby Forsamlingshus er klar til overtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce