Sejlerne lægger til kaj i Bogense Marina, selv om sommeren har været kold og regnfuld. Antal overnatninger holder tallene fra i fjor.

Bogense: På trods af det ustabile sommervejr tegner sæsonen rigtigt fint i Bogense Marina. Til dato har marinaen haft 5330 gæsteovernatninger, mens tallet på samme tidspunkt sidste år lød på 5581. 

- Det er et meget tilfredsstillede resultat, set i lyset af vejret, der kan have afskrækket en del. Det ser ud til, at den gode udvikling i marinaen har bidt sig fast, og at vores gæster synes godt om de faciliteter, de møder i marinaen, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Franz Rohde (K).

Autocampere er også styret til pladsen ved marinaen for at få et kig ud over havet.  På nuværende tidspunkt har 121 autocampere overnattet på pladsen, mens man til sammenligning kun nåede op på 88 stk. i hele sidste år.

- Det tyder på. at kendskabet til, at vi nu også har den facilitet, har bredt sig. Gæsterne i marinaen nyder godt af de mange gode spisesteder, der efterhånden er på og omkring marinaen og det hyggelige havnemiljø, siger maritim leder Thomas Fløjborg-Lading.

Han peger også på, at marinaens udlånscykler bliver flittigt brugt. /EXP