Der er masser af præmier til årets fastelavn i Hårslevhallen.

Hårslev: Som i så mange andre mindre byer er der lange traditioner for at holde fastelavn i Hårslev. I år er der fastelavn i Hårslevhallen søndag den 11. februar klokken 14.30.

- Vi hænger seks tønder op, og der er tre præmier ved hver tønde, så vi har faktisk 18 præmier i alt, lyder det fra Frede Hansen, der sammen med resten af Hårslev Borgerforening står bag fastelavnsfesten.

Ud over at slå katten af tønden vil der som altid være musik og sanglege i hallen, og Frede Hansen garanterer også for gode fastelavnsboller og kaffe til de voksne, mens der er pølser og sodavand til børnene.

- Vi plejer at have mange med til fastelavnsfesten, så det håber vi selvfølgelig også, at der kommer i år, lyder det fra ham.

Det koster 40 kroner pr næse i entre.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.