Mange klager: Nu er bedre p-forhold på vej i Hasmark

Udvalgsformand Anders Thingholm er godt klar over, at p-forholdene er presset i området ved Hasmark Strand. Arkivfoto: Michael Bager.

Mange klager: Nu er bedre p-forhold på vej i Hasmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Thingholm (K), udvalgsformand i Teknik og Miljø, fortæller, at parkeringsforholdene i Hasmark i meget nær fremtid vil blive lettet.

Hasmark: Har I fået klager fra folk omkring ulovlige parkeringer ved Hasmark?

- Kommunen har fået rigtig mange henvendelser fra folk vedrørende parkeringen ved Hasmark Strand. Vi er i fuld gang med at kigge på bedre parkeringsforhold derude. Vi arbejder lige nu med en helhedsplan for Hasmark, så der i meget nær fremtid bliver lettet på parkeringsforholdene.

Kan du forstå, at Michelle Engelbrekt Larsen er rigtig ærgerlig over, at hun har fået en bøde langs med Østre Strandvej, hvor der ikke er delt ud i mindst syv år?

- Det er sgu altid rigtig træls at få en p-bøde. Jeg har selv fået flere af dem, så jeg kan sagtens forstå hende.

Michelle fortæller, at der i starten var sat to skilte op derude, som hun ikke lagde mærke til. Efterfølgende er der dog kommet flere skilte op, så skiltningen er mere tydelig. Hvad tænker du om det?

- Det er noget, jeg faktisk selv har bedt om, fordi der netop har været så mange henvendelser derude fra. Helt generelt skal der være bedre p-forhold i området, og det er vi som sagt i fuld gang med at arbejde på.

Kommunen har cirka i snit udskrevet 10 bøder hver måned siden starten i september 17. Hvad tænker du om det tal?

- I min verden er det ikke noget højt tal. Og det er kun godt, for p-bøder skal ikke være en pengemaskine for Nordfyns Kommune. Jeg ved jo, med den ordning vi har nu, hvor det er medarbejdere fra Vej og Park, der er ude og dele bøder ud, at der har været et behov i især Bogense og Otterup, fordi nogle bilister har været lidt for kreative med parkeringen. Og ordningen blev i øvrigt til efter dialog med handelsstandsforeningerne.

Hvad tænker du om den dårlige oplevelse lokale borgere, danske eller udenlandske turister, kan få, når en kommune deler p-bøder ud?

- Vi kan ikke bare tillade, at vores parkering i kommunen bliver det vilde vesten, da det jo også vil give nogle dårlige oplevelser rent trafikmæssigt til både lokale borgere og turister. Jeg har selv fået en p-bøde i Tyskland, hvor jeg ikke forventede at få en, men det betyder da ikke, at jeg er sur på dem og aldrig vil besøge landet igen.

Mange klager: Nu er bedre p-forhold på vej i Hasmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce