Mand fra Bogense: Formand i front for 32.000 boliger

Efter 16 år ved roret har Lisbet Riis afgivet formandsposten til Klaus Bentzen, der enstemmigt blev valgt som ny formand på Boligkontoret Danmarks repræsentantskabsmøde. Privatfoto

Mand fra Bogense: Formand i front for 32.000 boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klaus Bentzen fra Bogense Boligforening er ny formand for Boligkontoret Danmark. Han er klar med flere mærkesager.

Bogense: Klaus Bentzen fra Bogense Boligforening er valgt som formand for det landsdækkende Boligkontoret Danmark, der administrerer cirka 32.000 almene lejeboliger i hele landet. Han afløser Lisbet Riis, der var formand i 16 år.

Klaus Bentzen blev valgt med enstemmigt flertal og klapsalver. Han har boet i og siddet i Bogense Boligforenings bestyrelse siden 1999 og i Boligkontoret Danmarks bestyrelse siden 2008.

Han er meget bevidst om, at det kommer til at kræve sin mand at være formand for en organisation med ca. 500 ansatte og en omsætning på over to mia. kroner. Han har som ny formand nogle mærkesager:

- Vi må se i øjnene, at vi skal igennem et generationsskifte i beboerdemokratiet - vi er alt for mange, der er over 65 år, siger Klaus Bentzen i en pressemeddelelse.

Hans anden mærkesag handler om driften af boligområder:

- Vi har nogle store krav fra politisk hold om optimering af vores drift. Og det skal vi opnå uden at det går ud over servicen til vores beboere.

Politisk kamp

Klaus Bentzen nævner til sidst et stort ønske og en vilje om at holde gang i den politiske debat. Den er vigtig for den almene boligsektor set i lyset af det politiske pres, sektoren oplever for tiden:

- Vi skal fortsat kæmpe for de almene værdier og for beboernes friværdi i form af Landsbyggefondens midler, og vi skal fortsat gøre opmærksom på nødvendigheden af en almen boligsektor i vores samfund - samt vise konsekvenserne af hvis sektoren svækkes.

Mand fra Bogense: Formand i front for 32.000 boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce