Mand dømt: Opbremsning endte i trafikvold i Morud

Trafikvolden skete på Søndersøvej ved rundkørslen i Shell-tanken i Morud den 22. august. Arkivfoto: Michael Bager

Mand dømt: Opbremsning endte i trafikvold i Morud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

45-årig får 60 dages betinget fængsel for blandt andet at have slået en anden bilist flere gange, efter de var stødt sammen i Morud.

Morud: En 45-årig mand fra Odense blev i mandags kendt skyldig for blandt andet at have udøvet vold mod en anden bilist mandag den 21. august efter et lille sammenstød. Det hele skete ved 18-tiden, hvor de to bilister kommer kørende ad Søndersøvej i Morud.

Den odenseanske mand var tiltalt for at have lavet en hård opbremsning, da de når rundkørslen ved Shell-tanken, for derefter at have begivet sig hen til bilen bag ved og slået føreren flere gange i ansigtet og på kroppen med knyttet hånd. Herefter undlader han at deltage i foranstaltninger for at sikre færdslen efter uheldet og kører fra stedet uden at opgive navn eller bopæl, hvilket man skal ifølge færdselsloven.

Manden nægtede i retten at have begået vold og at have lavet en hård opbremsning. Han forklarede i retten, at det var bilisten bagved, som kørte op i ham, og da han bevægede sig ud af bilen, parerer han et slag fra den anden person.

Men den forurettedes forklaring, at den 45-årige mand bevægede sig hen for at slå ham, blev set af et vidne. Hun var kommet kørende bagved og gik hen til bilen for at stoppe trafikvolden. Herefter kører den 45-årige væk, men vidnet og den forslåede mand får noteret nummerpladen og ringet til politiet.

Dommen blev 60 dages betinget fængsel med samfundstjeneste i 80 timer. Den 45-årige mand har bedt om betænkningstid.

Mand dømt: Opbremsning endte i trafikvold i Morud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce