Lun luft og go'e ben...

Området var klædt i forårsdragt, da startskuddet lød til Langesøløbet.
Foto: Hans Østergaard

Lun luft og go'e ben...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MOTIONSLØB: Rammerne var perfekte for årets Langesøløb

LANGESØ: Præmierne var ikke store, men rammerne til gengæld de smukkeste, der kan opdrives, da der i går - i tråd med en mere end 30-årig tradition - blev løbet Langesøløb i den lysegrønne skov ved Langesø Slot og Sø.

Solen skinnede, og folk hyggede sig, mens de stod i kø for at blive tilmeldt. For Langesøløbet, der arrangeres af OA/OGF og OGF-motion, kræver tilmelding på stedet.

Godt 300 mennesker - 294 voksne og 19 børn - deltog i løbet, og det var lidt færre, end arrangørerne havde håbet. Alligevel blev der et overskud på 4500 kroner til hver af de to arrangører, og det var de godt tilfredse med.

På skovstierne

Skønt Langesøløbet løbes i kuperet terræn og blandt andet ad små skovstier, benytter mange løbere sig traditionelt af Langesøløbet som opvarmningsløb til Eventyrløbet, der finder sted Kristi himmelfartsdag. Samtidig er det et hyggeligt og uhøjtideligt løb, der specielt tiltrækker løbere med sans og interesse for naturen, der gennemløbes på en 7,2 km lang rute.

Hurtigst i mål var ikke uventet Fyns hurtigste mand på de længere distancer: Sonnie Thelmark fra OA/OGF, der nåede i mål i tiden 23.17.6. Hans præstation blev i øvrigt fulgt fra sidelinjen af hans kone, der havde parrets nyfødte barn med i barnevognen.

Blandt kvinderne var Lisbeth Rasmussen fra samme klub hurtigst i tiden 28.08.2. Drengenes konkurrence blev vundet af Simon Lange fra Højby i tiden 33.55.1 og blandt pigerne var Cecillie Juul Hinze fra Posten i Odense hurtigst i tiden 36.23.0.

Lun luft og go'e ben...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce