Lukket købmand om rotter: Man kunne gå konkurs af det her

Rema 1000 i Otterup er lukket på grund af en rotte. Foto: Nils Svalebøg

Lukket købmand om rotter: Man kunne gå konkurs af det her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rema 1000 i Otterup er lukket weekenden over på grund af en rotte i butikken. Nu kasserer butikken bunkevis af varer.

Otterup: Rema 1000 på Horsebækvej i Otterup må holde lukket weekenden over, efter man onsdag morgen fandt spor af skadedyr på varelageret onsdag morgen.

- Vi valgte at lukke butikken med det samme, og så kunne et skadedyrsfirma konstatere, at det var rigtigt nok, at der var skadedyr. Med deres hund fandt de ud af, at der var en rotte i butikken, fortæller købmand Ole Mortensen.

Rotten blev hurtigt fundet og fjernet, men nu står butikken over for et kæmpe stykke arbejde, hvor store dele af varelageret skal kasseres, og butikken skal rengørings fra top til bund.

- Rotten er enten kommet ind med en palle eller gennem en åben dør, men vi følger retningslinjerne fra Fødevarestyrelsen. Derfor kan det også se voldsomt, når vi kasserer så mange varer, men hvis der er den mindste tvivl, vil vi hellere kassere det, siger Ole Mortensen.

Når butikken er lukket, og der skal kasseres et stort varelager, koster det mange penge. Rigtig mange penge, fortæller købmanden.

- Hvis man ikke havde en forsikring, kunne man gå konkurs af det her. Der ryger også en del omsætning, og vi er desværre nødt til at sende vores kunder andre steder hen. Det her er noget af det værste af det værste, og nu kommer den store rengøring i weekenden, hvor der kommer specialister fra Aarhus og desinficerer hele butikken, siger Ole Mortensen

Han håber, at butikken kan åbne igen mandag morgen.

- Vi håber og tror, at folk er klar over, at vi gør vores yderste. Sikkerheden kan man ikke gøre op i penge. Vi venter hellere en dag ekstra med at åbne, siger købmanden.

Lukket købmand om rotter: Man kunne gå konkurs af det her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce