Lions Otterup samlede søndag flot pengebeløb sammen.

Otterup: Der var et maleri fra Carna Camacho, der var Fritz Hansen-møbler, PH-lamper og meget andet godt, da Lions Otterup søndag holdt lopppemarked i Otterup Hallen.

937 gæster betalte en 20'er for at komme ind, og i alt kom der godt 113.000 kroner i kassen, fortæller Steen Knudsen fra Lions. Det er et absolut godkendt resultat, men der er også mange udgifter ved loppemarkedet, fortæller han.

- I dag kan du ikke aflevere affald, uden at det koster en bondegård. Alt det, vi ikke sælger, bliver knust, og det skal vi betale for. Vi skal også leje hallen og købe annoncer, så vi har mange omkostninger, men vi satser på 50 procent i overskud, fortæller han.

Pengene går til humanitære formål i både ind og udland, men Lions støtter også lokalt. For eksempel fester i hallen for sognets ensomme ældre eller overdækning til krolferne i Otterup.

Lions arrangerer også koncert med den kendte trompetist Per Nielsen samt en violinist og organist den 30. november i Krogsbølle Kirke. Der er cirka 100 billetter tilbage, som sættes til salg i Intersport i Otterup fra mandag klokken 10.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.