Livsfortælling om tidligere Otterup-læge

Fra 1962 til 1980 var Hans Askegaard praktiserende læge i Otterup. Nu har han fortalt sin livshistorie til Peter Yndgaard, der viser filmen ved en biografaften på Klintebjerg Efterskole den 25. oktober. Privatfoto

Livsfortælling om tidligere Otterup-læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Yndgaard inviterer til biografaften på Klintebjerg Efterskole. Denne gang er det den tidligere læge Hans Askegaards livshistorie, der er på programmet.

Klintebjerg: Den 1. januar 1937 flyttede familien Askegaard til Klintebjerg, da Erik og Lissel Askegard tiltrådte som forstanderpar på Klintebjerg Børnehjem.

Her tilbragte sønnen Hans Askegaard de næste 10-11 år af sin barndom og ungdom, før han i 1948 rejste til Aarhus for at læse medicin, og det er opvæksten på og omkring børnehjemmet, Hans Askegaard mest fortæller om i en livsfortællingsfilm, der er en af de foreløbig 75 livsfortællingsfilm, som Peter Yndgaard fra Otterup har optaget og lagt ud på YouTube.

Torsdag den 25. oktober klokken 19-22 vises Hans Askegaards livsfortællingsfilm ved en biografaften på Klintebjerg Efterskole, hvor hovedpersonen selv er til stede.

Efter endt medicinstudium og syv år som læge på Børnepsykiatrisk Afdeling på Risskov ved Aarhus arbejdede Hans Askegaard fra 1962 til 1980 som praktiserende læge i Otterup. I dag er han 89 år og bosat i Odense.

Ud over de 75 livsfortællingsfilm, som Peter Yndgaard indtil nu har produceret, og som kan ses på www.livsfortaellinger.com, er der yderligere 10 film under redigering og flere aftalt med blandt andre sangeren Signe Svendsen og kunstneren Jens Galschiøt.

Der er gratis adgang til biografaftenen på Klintebjerg Efterskole og tilmelding er heller ikke nødvendig.

Livsfortælling om tidligere Otterup-læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce