Lions-loppemarked blev stor succes

Mere end 1000 gæster indløste billet til loppemarkedet i Otteruphallerne. Foto: Lions

Lions-loppemarked blev stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere gæster og større omsætning på søndagens loppemarked i Otterup.

Otterup: - Vi havde flere betalende gæster inde end sidste år, og vi har omsat for omkring 115.000 kroner, så vi er rigtigt glade for den store opbakning, siger Steen Knudsen fra Lions i Otterup.

Søndagens loppemarked gik over al forventning for klubben.

Helt præcist hvad overskuddet ender på, kan han dog ikke sige endnu, da der blandt andet er udgifter til leje af hallen og bortkørsel af nogle af de overskydende loppeeffekter.

- De bedste ting lægger vi på lager, men der vil altid være noget der aldrig bliver solgt. Med miljøafgifter og den slags er bortskaffelsen blevet en stor udgift i de senere år, fortæller Steen Knudsen.

Men han er sikker på, at der stadig bliver et rigtigt fornuftigt overskud til de mange forskellige gode formål, som de frivillige i Lions støtter. Både lokalt og ude i verden.

Udover loppemarkedet var der også en lang række ting, der blev solgt på auktion, hvor et kamin-ur endte med at blive budt op i 1000 kroner.

- Vi er selvfølgelig dybt afhængige af, at vi får doneret nogle gode effekter. Lige inden loppemarkedet fik vi et dødsbo

- Pengene fra loppemarkedet går jo blandt andet til den gratis fest for enlige ældre, hvor vi hvert andet år inviterer flere hundrede gæster til spisning og underholdning i Otteruphallerne. Et andet lokalt tiltag er jo udvekslingen, hvor vi hvert år sender unge mennesker ud i verden på oplevelse, siger Steen Knudsen.

Lions-loppemarked blev stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce