Lions: Vi tømmer gerne dødsboer

Lions i Otterup er allerede nu godt i gang med at samle effekter ind til det kommende loppemarked. Arkivfoto: Magnus Harkjær

Lions: Vi tømmer gerne dødsboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også overskudsindbo ved flytninger har interesse til loppemarked

Otterup: Selv om der er lang tid til det kommende loppemarked hos Lions Otterup, er den humanitære organisations lokale repræsentanter rundt hele året for at tømme dødsboer eller hjælpe, når nogle flytter til mindre bolig og pludselig har en masse indbo, som der ikke længere er plads til.

Lions Otterup har i mange år holdt Lions Loppemarked i Otteruphallen første søndag i september. Det bliver denne gang således søndag den 2. september, og hele overskuddet går til det humanitære arbejde i ind- og udland, især de ældre har haft stor gavn af de penge, som Lions har tjent, da de mange enlige hvert andet år er budt til ældrefest i hallen med spisning og underholdning, skriver Lions Otterup.

Lions Otterup består af knap 30 medlemmer, men man vil gerne være lidt flere, så det arbejdes der på at blive; men det er hver måned et nyt hold på 3-4 mand, som samler det ind, som beboerne i "gamle Otterup Kommune" vil donere.

Det skal selvfølgelig være ting som er i orden, påpeger Lions. Lions Otterup har netop afholdt juletombola på Torvet i Otterup, som gav et overskud på ca. 6000 kr.

Netop nu er bestyrelsen ved at arrangere forårets program og aktiviteter, bl.a. auktion, som i juni samler flere hundrede, og hvis nettobeløb bruges lokalt til bl.a. andet til "unge mod misbrug" - men alle lokale i Otterup og omegn kan søge om støtte ved at skrive til Lions Club. Lokal præsident er for tiden Rolf O. Bremse, som man hitter på adressen Lunde Bygade 68, 5450 Otterup. /EXP

Lions: Vi tømmer gerne dødsboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce