350 har købt billet til Bogense Linedanceevent i maj næste år. Linedancerne flytter fra Bogense Hallerne til Støberiet på Bogense Havn.

Bogense: Det gik tjept, da tilmeldingen til Bogense Linedanceevent 2018 åbnede den 1. oktober. Bare to timer tog det at få solgt de 350 pladser, der var til salg.

Og dermed ligger det nagelfast, at der bliver linedance-fest igen i Bogense næste år, nærmere bestemt den 25., 26. og 27. maj.

Men rammerne bliver anderledes end de foregående otte år, for linedanceeventen skal holdes i Bogenses nye kulturhus Støberiet, hvor de støvleklædte dansere efter planen skal indvie den store hal.

Arrangørerne af Bogense Linedancetræf, Ann og Tage Nyrup og Hanne Stensig meddelte ellers før årets træf i maj, at det ville blive det sidste, fordi deltagertallet var faldende, og økonomien dermed ikke længere kunne hænge sammen.

Men det var en beslutning, der vakte bestyrtelse både i Bogense og blandt deltagerne, og det var åbenbart mere, end Nyrup-parret kunne bære, for de bekendtgjorde få dage efter, at der alligevel bliver linedancetræf i Bogense, men nu i Støberiet i stedet for i Bogense Hallerne.

Linedance-eventen holdes i samarbejde med Nordfyns Erhverv og Turisme og Bogense Handelsstandsforening, der sørger for, at der fredag aften, den 25. maj, bliver præriefest i hele byen med åbne butikker og amerikanerbiler.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.