Lettere vej til kontanter

Filialchef Christian Hansen er glad for at have fået mulighed for at installere ny pengeautomat hos Palle Andersen fra Meny på Vestre Engvej. Foto: Thomas Gregersen

Lettere vej til kontanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank har installeret den næste generation pengeautomater ved Meny i Bogense.

Bogense: Pengeautomaten i den tidligere bankbygning i Adelgade blev i denne uge pillet ned. Nu skal kunderne søge mod Meny på Vestre Engvej, hvis de vil hæve kontanter. Til gengæld får de nu mulighed for at bruge en ny generation af kontantautomater med flere funktioner.

- Der er mange årsager til, at vi har skiftet den gamle automat i Adelgade ud med en ny her hos Meny, fotæller filialchef Christian Hansen fra Danske Bank i Søndersø.

- Dels havde vi udfordringer med at leve op til tilgængeligheden for kunder i kørestol, da den gamle automat var placeret for højt i forhold til fortovet. Desuden var det svært at se teksten på den gamle automats skærm, når det var solskin, siger han.

Med den nye automat kan banken nu også tilbyde mulighed for at sætte kontanter ind på kontoen.

- Man vælger, om man vil sætte ind eller hæve, og så lægger man sedlerne i en skuffe i automaten, fortæller Christian Hansen. 

Som en ekstra bonus får kunderne nu også lettere ved at finde en parkeringsplads og mulighed for at kunne ordne sine banksager under et halvtag, hvis det regner.

- Vi står midt i julehandlen, hvor vi ved, at kontanterne bruges lidt mere flittigt end i andre måneder - og så er der jo også nye regler på vej for postbutikkerne, fortæller filialchefen.

Fra 1. januar er det slut med at kunne indbetale penge i landets postbutikker, så timingen for den nye automat er ikke helt tilfældig.

Udover den nye indbetalingsfunktion - som alle med et kort til Danske Bank kan benytte - er der også mulighed for at hæve Euro i 20-euro-sedler for alle med et Visakort eller Mastercard - uanset hvilken bank man er kunde i.

 

Lettere vej til kontanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce