Landsbyer: Multibaner er et plus

I Veflinge har aktive borgere allerede sørget for - med støtte fra DBU - at byen har fået en multibane bag hallen. Arkivfoto.

Landsbyer: Multibaner er et plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforeningerne i Hårslev og Skamby er glade for at kunne tilføje multibaner til byernes aktiviteter.

Hårslev/Skamby: Det betyder ikke kun noget for idrætsforeningerne, når Nordfyns Kommune vælger at placere multibaner til 700.000 kroner i både Hårslev og Skamby. Også borgerforeningerne er tilfredse med at få flere aktiviteter i byen.

- Jeg synes, at det er en super ide. Det handler om at få så meget til byen som muligt, så det kan vi kun være tilfreds med. Jeg vil tro, at både unge og ældre vil bruge banen, og når der kommer lys på, kan vi også bruge den om aftenen, så det får stor betydning for byen. Jo mere aktivitet vi kan få i Hårslev, jo flere unge mennesker med børn får lyst til at komme og bo her, siger Frede Hansen, der sidder i bestyrelsen for Hårslev Borgerforening.

Supplerer cykelstien

For Skamby har den seneste uge nærmest været lidt af en gavebod. Først besluttede politikerne, at der skal laves cykelsti fra Skamby til Søndersø med en tunnel under Sandvad, og nu er det besluttet, at byen skal have en multibane.

- Vi tager selvfølgelig imod alle gode tilbud, og vi er da glade for at se, at man tilgodeser Skamby. Det skulle gerne være attraktivt at bo her, og vi vil gerne have lokket nogle flere børn tilbage igen. De er trukket mod Søndersø, efter skolen blev lukket (i 2004, red.). Jeg tror, at en multibane vil supplere cykelstien godt, fordi forældrene så tør sende ungerne af sted på cykel uden at skulle hente og bringe dem, siger Claus Raakilde Jakobsen, der er næstformand i Skamby & Omegns Borgerforening.

Landsbyer: Multibaner er et plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce