Borgerforeningerne i Hårslev og Skamby er glade for at kunne tilføje multibaner til byernes aktiviteter.

Hårslev/Skamby: Det betyder ikke kun noget for idrætsforeningerne, når Nordfyns Kommune vælger at placere multibaner til 700.000 kroner i både Hårslev og Skamby. Også borgerforeningerne er tilfredse med at få flere aktiviteter i byen.

- Jeg synes, at det er en super ide. Det handler om at få så meget til byen som muligt, så det kan vi kun være tilfreds med. Jeg vil tro, at både unge og ældre vil bruge banen, og når der kommer lys på, kan vi også bruge den om aftenen, så det får stor betydning for byen. Jo mere aktivitet vi kan få i Hårslev, jo flere unge mennesker med børn får lyst til at komme og bo her, siger Frede Hansen, der sidder i bestyrelsen for Hårslev Borgerforening.

Supplerer cykelstien

For Skamby har den seneste uge nærmest været lidt af en gavebod. Først besluttede politikerne, at der skal laves cykelsti fra Skamby til Søndersø med en tunnel under Sandvad, og nu er det besluttet, at byen skal have en multibane.

- Vi tager selvfølgelig imod alle gode tilbud, og vi er da glade for at se, at man tilgodeser Skamby. Det skulle gerne være attraktivt at bo her, og vi vil gerne have lokket nogle flere børn tilbage igen. De er trukket mod Søndersø, efter skolen blev lukket (i 2004, red.). Jeg tror, at en multibane vil supplere cykelstien godt, fordi forældrene så tør sende ungerne af sted på cykel uden at skulle hente og bringe dem, siger Claus Raakilde Jakobsen, der er næstformand i Skamby & Omegns Borgerforening.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Landsbyer får multibaner

Landsbyer får multibaner

Kommentar: Godt at kommunen investerer i landsbyer

Kommentar: Godt at kommunen investerer i landsbyer

Landsbyer får multibaner

Landsbyer får multibaner