Landsby klar til fest: Sportsuge med mad og musik

Sportsugen i Klinte plejer at være velbesøgt. Her er vi et par år tilbage. Arkivfoto.

Landsby klar til fest: Sportsuge med mad og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye tiltag på tapetet, men sportsugen skal stadigvæk være et centralt samlingspunkt for alle i lokalområdet og de mange gæster som kommer udefra.

Klinte/Grindløse: Sportsugeudvalget i Klinte/Grindløse Idrætsforening har hen over vinteren og foråret arbejdet med at tilrettelægge sportsugen her i 2018. Den begynder tirsdag den 31. juli.

- Der har været arbejdet med afsæt i de senere års succesfulde sportsuger, men der er også kommet nye tiltag til, ligesom vi har tilstræbt os på at blive lidt skarpere omkring nogle af de enkelte delarrangementer, siger Jens Otto Dalhøj fra Sportsugeudvalget.

Han tilføjer:

- Sportsugen skal stadigvæk være et centralt samlingspunkt for alle i vores lokalområde og de mange gæster som kommer udefra. I år vil vi gøre en ekstra indsats på nogle af de tiltag, hvor der er spisning. Fredag aften er der herrefrokost med æggekage. Vi vil sikre os ved at få tilmeldinger ind senest tirsdagen før sportsugen.

- Lørdag aften er der fællesspisning, og det er med glæde, at vi har lavet en aftale med Los Trios om at spille den aften. Det er et klart signal til det mere modne publikum om at deltage i fællesspisningen. Endvidere har vi besluttet at afskærme festpladsen både fredag og lørdag aften fra kl. 21 samtidig med, at vi har entreret med professionelle vagter. Målet er at forebygge eventuel ballade, men lige så meget at undgå, at der tages egen drikkelse med til festpladsen.

Fodboldturneringen "Ugeavisen Nordfyn Cup" er stadigvæk er et centralt omdrejningspunkt i sportsugen, hvor der er indledende kampe onsdag og torsdag samt en finalepulje om fredagen, hvor der bl.a. spilles om kontante pengepræmier. Intensiteten i kampene plejer at være høj. I år er der lavet to forskellige rækker for at undgå, at nogle hold fyldt med lokale ildsjæle gerne skulle undgå at få store klø af nogle af de mere "professionelle" hold.

- Der tales meget om lokalområdernes betydning i kommunerne. Her er der alle tiders mulighed for at bakke op om lokalområdet og samtidig møde naboer, venner og bekendte. Der skal således lyde en opfordring til, at man hver især trækker naboen med til et eller flere af arrangementerne, lyder det fra Sportsugeudvalget, som består af Julie Mogensen, Sonja Jensen, Maj-Britt Brandt, Lars Grønbjerg, Emil Pedersen, Per Nielsen og Jens Otto Dalhøj.

Lørdag aften er der fællesspisning, og det er med glæde, at vi har lavet en aftale med Los Trios om at spille den aften. Det er et klart signal til det mere modne publikum om at deltage i fællesspisningen.
Jens Otto Dalhøj, Sportsugeudvalget.

Landsby klar til fest: Sportsuge med mad og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce