Landdistriktsråd: Selvfølgelig kan sprognævnet ligge i Bogense

Kaj Hovhave er formand for Landdistriktsrådet Nordfyn. Han mener ikke, at det bør være et problem at flytte Dansk Sprognævn til Nordfyn. Foto: Nils Svalebøg

Landdistriktsråd: Selvfølgelig kan sprognævnet ligge i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landdistriktsrådet Nordfyn hilser statslige arbejdspladser velkomne. Formanden har selv i en årrække pendlet fra Ørritslev til Vejle som teknisk chef.

Ørritslev Skovhuse: Udflytningen af statslige arbejdspladser er en god ide, og Dansk Sprognævn kan også komme til at fungere i Bogense. Det mener formand for Landdistriktsrådet Nordfyn Kaj Hovhave, der med en karriere som ingeniør og teknisk chef hos Fertin Pharma selv har pendlet fra kommunens østlige del til Vejle hver dag i mange år.

- Lige nøjagtigt bopælens afstand til arbejdspladsen har jeg aldrig oplevet som noget problem. I dag har mange også hjemmearbejdspladser, og i fremtiden vil førerløse biler gøre bilen til et arbejdssted, lyder det fra formanden, som også bakker op om grundtanken med at udflytte de statslige arbejdspladser.

- Det er en rigtig god ide, og det er en god type arbejdsplads at få til Nordfyn, fordi det giver større bredde i befolkningen og et løft til området, når man får højtkvalificerede medarbejdere, siger han.

Også de mange arbejdspladser i Miljøstyrelsen, som flytter til Odense, vil være gavnligt for Nordfyn, mener landdistriktsrådets formand.

- Fra Klintebjerg er der et kvarters kørsel til Odense, og vi har masser af naturskønne områder, hvor man kan bo tæt på byen. Det er jo ikke det at køre til byen, som tager lang tid. Det er myldtetidstrafikken inde i byen, som kan tage tid, siger han.

Kaj Hovhave har i øvrigt den erfaring, at transporten kan være god mentalt, når man har et travlt og krævende job.

- Den giver en mulighed for at geare ned efter en travl dag, og om morgenen kan man begynde at geare op, siger han.

Landdistriktsråd: Selvfølgelig kan sprognævnet ligge i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce