En elektrisk brand i en kølemontre har betydet, at Kvickly i Otterup tidligst kan åbne butikken op på fredag.

Otterup: Fredag aften klokken 20.33 gik brandalarmen i Kvickly i Otterup og godt syv minutter senere rullede de første brandbiler ind foran butikken.

- Vi kunne se en del røg komme ud af tagkonstruktionen, og tilkaldte assistance med det samme, fortæller indsatsleder hos Beredskab Fyn, Jesper Vestergaard.

Brandfolk i røgdykkerudstyr kunne konstatere, at ilden var begrænset til det elektriske i en af butikkens kølemontrer, og branden blev hurtigt slukket.

- Vi arbejder ud fra den teori, at det er startet af en elektrisk fejl, forklarer Jesper Vestergaard, der allerede en halvanden times tid efter alarmen kunne forlade stedet og overlade butikken til personale og et skadesservice firma, der gik i gang med at rydde op.

Der er meget sort og mange sodsværtede varer i en stor del af butikken, og ifølge butikkens personale åbner man tidligst igen på fredag.

- Vi prøver, at åbne i forområdet mandag morgen, så kunderne kan hente bestilte varer der, men det er ikke sikkert vi kan. Det første vi har gjort er, at kontakte de kunder der enten havde bestilt brød hos bageren eller mad hos slagteren, så vi skaber så lidt problemer for kunderne som muligt, lyder det fra Kvicklys butikschef Michael Halberg lørdag eftermiddag.

Brødtekst

  • Af: