Bogense: En kunde fra Statoil-tanken på Odensevej i Bogense fik sig formentlig en behagelig nytårsaften. Dagen før løb han nemlig med en kvart milioner kroners gevinst på en ekstratrækning i Onsdags-lotto.

- Det er den første større præmie, der er vundet her på tanken, siger butikschef Nikolaj Klok, som nu er den stolte indehaver af et diplom fra Danske Spil for det præmiegivende salg. (mønster)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.