Kulturhus i Morud kommer et skridt nærmere en realitet


Kulturhus i Morud kommer et skridt nærmere en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturmejeriet Langesø - tidligere kendt som Rue Mejeri - er kommet et skridt nærmere en realitet. Bestyrelsen bag har nemlig netop modtaget tilsagn om fondsmidler på to millioner kroner til istandsættelse af de gamle bygninger.

- Det er noget af et skulderklap og et stort skridt i den rigtige retning. Idéerne har jo efterhånden blomstret længe, og nu kan vi snart få nogle af dem ført ud i livet, siger Anni Kramer, bestyrelsesforkvinde i Kulturmejeriet Langesø.

Får ikke pengene - endnu

Pengene fra A. P. Møller Fonden har Kulturmejeriet Langesøs bestyrelse dog ikke modtaget endnu. De bliver nemlig først frigivet, når hele projektet kan realiseres, som det er blevet beskrevet i ansøgningen til fonden. Det tager bestyrelsen dog stille og roligt.

- Med A. P. Møller Fondens opbakning i ryggen er vi ganske overbeviste om, at det vil blive langt nemmere at få andre fonde med på idéen, ligesom det gør, at vi kan gribe det anderledes an, end vi før har gjort, siger Anni Kramer, og Ulrike Müller supplerer:

- Tanken er, at vi i stedet for at søge midler til renovering af hele stedet nu kan søge mindre tilskud til konkrete projekter. I første omgang søger vi for eksempel til at få renoveret de sanitære forhold, men derudover kan det også være tilskud til sådan noget som at få sat skorstenen i stand, forklarer betsyrelsesmedlem Ulrike Müller.

Kom og vær med

Allerførste skridt i hele processen bliver dog, at Kulturmejeriet Langesøs bestyrelse inviterer til alle, der har lyst, til generalforsamling, søndag d. 28. juni klokken 14 på selve mejeriet. Her vil konceptet og planerne for stedet præsenteres, og alle vil have mulighed for at komme med idéer og ønsker til, hvordan Kulturmejeriet skal forme sig i fremtiden.

-Vi håber, der sidder en masse folk derude, som tænker, at det ser spændende ud, og som har nogle idéer til, hvordan man vil kunne bruge stedet. Alle er velkomne, siger Ulrike Müller.

På Mitfyn.dk og i Fyens Stiftstidende i dag kan du læse meget mere om projektet, og på Mitfyn.dk kan du også se arkitekttegningerne af, hvordan Kulturmejeriet vil se ud, når det er færdigt.

Kulturhus i Morud kommer et skridt nærmere en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce