Kristina siger stop for Krisma

Kristina Simonsen har åbent i Otterup to dage om ugen, og fra omkring 1. april lukker hun sin salon, for at blive frisør hos "Identity" i Odense. Foto: Thomas Gregersen

Kristina siger stop for Krisma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 15 år som selvstændig frisør har Kristina Simonsen valgt at sige stop for salonen i Otterup og blive lønmodtager igen.

Otterup: Der bliver stadig klippet, farvet og sat hår i sin salon i Otterup, men nu kun om tirsdagen og onsdagen. Og fra omkring 1. april er det helt slut for Salon Krisma. Kristina Simonsen, der ellers har været selvstændig i byen i 15 år har valgt at sige stop som selvstændig og i stedet blive lønmodtager.

- Det er da en kæmpe stor beslutning, for salonen har jo været mit barn i alle årene. Den vigtigste grund er faktisk, at jeg i lang tid har savnet at have kolleger. I de fleste af årene har jeg haft en partner, Maria, at sparre med i forretningen, men de seneste to år har jeg været alene. Så nu skulle det være, siger Kristina Simonsen, der glæder sig meget over at skulle være del af et hold igen.

Samtidig er salonen ikke længere det eneste "barn" i familien.

- Min mand arbejder også rigtigt meget, og tilsammen har vi tre børn i alderen fire til otte år. Så er der nogle ting, man hellere vil bruge tid på, end at sidde og klare administration og regnskaber om aftenen. Så det bliver da også en lettelse, mener hun.

Lang tid undervejs

Beslutningen er ikke kommet pludseligt, men blev taget allerede i september sidste år.

- Jeg kunne bare mærke, at der skulle ske noget. Egentlig har jeg også overvejet, om jeg skulle finde noget i en anden branche, men jeg kan mærke, at jeg slet ikke er færdig med frisørfaget. Lige nu er det den her løsning både jeg selv og vores familie har brug, siger Kristina Simonsen.

Hun har allerede fået nyt arbejde i Identity Hair i Odense og deler indtil videre sine dage mellem Otterup og Odense.

Sådan fortsætter arbejdslivet frem til omkring 1. april, hvor det er helt slut i Otterup.

Privat bliver Kristina Simonsen og familien i Otterup, hvor de byggede nyt hus for to år siden.

Der er flere trofaste kunder, der har fulgt Kristina Simonsen i alle de 15 år, hun har drevet salon i Otterup, og flere har givet udtryk for, at de følger med til hendes nye job i Overgade i Odense.

- Det betyder jo også, at selvom det er meget velovervejet, så undgår det heller ikke at blive lidt vedmodigt, for der har været rigtigt mange, der har støttet mig i Otterup, og som jeg så ikke kommer til at se på samme måde fremover, siger hun.

Kristina siger stop for Krisma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce