Kreative kostumer til fastelavn

Man kan ikke lade være med at smile, når man lige er blevet udråbt til kattekonge. Foto: Amalie Klitgaard

Kreative kostumer til fastelavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag formiddag var både prinsesser og pirater mødt talstærkt op på Torvet i Otterup for at slå katten af tønden.

Otterup: Lørdag holdt Otterup Handelsforening deres traditionsrige tøndeslagning på Torvet i Otterup - og det var i den grad populært. Lange rækker af søde børn i sjove udklædninger snoede sig mellem benene på de voksne, som med et smil på læben så på.

For nu skulle der slås hul på fastelavnstønderne, der hang på stativer, som de lokale spejdere havde bygget til anledningen.

Man kunne måske have troet, at det ville blive de store børn, der ville slå deres tønde ned først. Men der kan du godt tro om igen. For efter cirka en halv times tøndeslagning, nærmede en sød lille prinsesse sig de mindre børns tønde - og BAM - så var der slikgilde.

Derefter blev det tid til, at kattekonger og -dronninger skulle krones. Og så skulle udklædninger kåres - selvom det var svært. Den smukkeste udklædning blev en lille prinsesse med den forklaring, at hendes jakke og kjole smukt matchede i kuløren lilla.

Den sjoveste udklædning var meget kreativ, især hvis man ikke lige har et toilet tæt på. En dreng havde nemlig klædt sig ud som en dukke og et omvandrende toilet. Til sidst var det den mest uhyggelige udklædning - en farlig skeletpirat.

Kreative kostumer til fastelavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce