Konkurrence: Populære nisser genopstår


Konkurrence: Populære nisser genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kendte nordfynske billedkunstner Frank Hammershøj efterlod sig en del nissemotiver, da han gik bort i 2013. Nu er to mere dukket op under en hovedrengøring.

Bogense: I efterhånden 15 år har Torben Juul fra Antik 44 i Bogense stået for at få trykt forskellige af Frank Hammerhøjs nissemotiver her op til jul. Sidste år lod den kunstglade antikhandler dog vide, at nu var der ikke flere nisser i gemmerne.

Men da Torben Juul i efteråret kastede sig ud i en større oprydning i sine ufattelige samlinger, gemte der sig alligevel et par nisser, der aldrig tidligere har været trykt. Så i år er det endnu engang muligt at erhverve sig et par af Frank Hammershøjs efterladte nisser. Nisser der - på den ene eller anden måde næsten altid er på vej væk.

Nisserne kan enten klippes ud rundt om motivet og bruges som kravlenisser eller de kan bruges til et stort kunstnerisk julekort, der kan rammes ind efterfølgende.

Hammershøjs nisser sælges i antikvitetsbutikkens åbningstid, og der er også stadig mulighed for at supplere samlingen med få restoplag fra tidligere års nisseproduktion, lover Torben Juul.

Hvis du sender svaret på nedenstående spørgsmål og sender det på mail til konkurrence@ua-nordfyn.dk er du med i lodtrækningen om årets nisseark her i UgeAvisen Nordfyn.

Spørgsmål: Hvor mange år er der udkommet nisseark med Frank Hammershøjs motiver?

Vind årets nisser
Vær med i konkurrencen, svar rigtigt på spørgsmålet og så trækker vi lod om et par af årets nisseark hver uge indtil jul.Hvor mange år er de originale nisseark fra Frank Hammershøjs hånd blevet udgivet?

Send dit svar på  

Konkurrence: Populære nisser genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce