Kommunen indgår sponsoraftale med eliteatlet

Anna Skade Nielsen er født og opvokset på Nordfyn og bor i dag i Søndersø. Hun har altid trænet i Særslev Skytteforening, hvor hun også har sin gang i dag. Foto: Henrik Larsen.

Kommunen indgår sponsoraftale med eliteatlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna Skade Nielsen, topskytte i Særslev Skytteforening, har søgt Nordfyns Kommune om et sponsorat. Udvalg har besluttet at tildele eliteatleten 75.000 kroner over tre år.

Særslev: Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget har på sit seneste udvalgsmøde besluttet at indgå en tre-årig sponsoraftale med Anna Skade Nielsen, topskytte i Særslev Skytteforening. Det oplyser udvalgsformand Mette Landtved-Holm (V).

- Vi giver Anna 25.000 kroner om året. Udover at hun skal brande Nordfyns Kommune på hendes tøj og så videre, skal hun også være villig til at tage ud på nogle lokale skoler eller deltage i andre lokale arrangementer for at fortælle om sit liv som eliteatlet. Vi håber, at hun kan være et fyrtårn for andre unge mennesker, der har de samme ambitioner om at blive rigtig dygtig indenfor en bestemt sportsgren.

Hvorfor skal borgernes skattekroner bruges på at støtte en eliteatlet?

- Vi mener i bund og grund, at der er meget brandingværdi i, når hun fortæller, at hun kommer fra Nordfyn. Hendes sponsorat er også bundet sådan op, at hvis hun i løbet af de her tre år flytter fra kommunen, så forsvinder vores sponsorat også, påpeger Mette Landtved-Holm.

20-årige Anna Skade Nielsen, som er en af Danmarks bedste skytter inden for skydning med luftriffel, har høje omkostninger forbundet med sin sport. I forbindelse med den ansøgning, som hun har sendt til Nordfyns Kommune, oplyses det, at hun lige nu årligt bruger 93.000 kroner på rejser, transport, udstyr mm.

- Vi mener i bund og grund, at der er meget brandingværdi i, når hun fortæller, at hun kommer fra Nordfyn.
Mette Landtved-Holm, udvalgsformand i Erhverv, Kultur og Fritid.

OL i sigte

Anna Skade Nielsen blev i år udtaget til EM i Kroatien, der blev holdt i marts. Særslev-skytten fik en femteplads i disciplinen 10 meter.

- Fremadrettet er det mine mål at blive udtaget til så mange EM, VM og World Cups som muligt. Og mit helt store mål er OL i 2024 i Paris, og helst flere af slagsen, skriver Anna Skade Nielsen i sin ansøgning til kommunen.

Nordfyns Kommune har tidligere haft en lignende sponsoraftale med racerkøreren Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø. Han blev støttet med 50.000 kroner om året, men denne sponsoraftale blev opsagt i august 2017 på grund af to tilfælde, hvor racerkøreren havde kørt alt for stærkt på de danske landeveje. I oktober 2016 blev Nicolaj Møller Madsen målt til 174 kilometer i timen på motorvejen ved Fredericia, hvilket kostede ham en ubetinget frakendelse af kørekortet i et år. I januar 2017 kørte han 82 kilometer i timen i København, hvor han måtte køre 60.

Håndboldklub får penge

- Lige nu sponsorerer vi som kommune også Otterup Håndboldklub, og de får vist nok det dobbelte af Anna, og det er jo også et helt hold, oplyser udvalgsformand Mette Landtved-Holm.

Pengene til det nye sponsorat med Anna Skade Nielsen tages fra Brandingpuljen, hvor der står 352.000 kroner.

Kommunen indgår sponsoraftale med eliteatlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce