Kommer fra hele landet: Tredobling af busselskaber til Rosenfestival

Flere og flere gæster kommer med busselskaber, når de skal til Rosenfestival i Bogense. Arkivfoto: Emil Hermann.

Kommer fra hele landet: Tredobling af busselskaber til Rosenfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af busselskaber, som sætter kursen mod Bogense i forbindelse med Rosenfestivalen, er næsten tredoblet i år, oplyser leder af festivalen.

Bogense: Flere og flere endagsturister fra hele landet har tilsyneladende fået øjnene op for Rosenfestivalen. I hvert fald de gæster, som foretrækker at benytte sig af et busselskab, når de skal transporteres til Rosenfestival i Bogense.

Jette Kjærgaard, leder af Nordfyns Rosenfestival, oplyser, at efterspørgslen fra busselskaberne i år har været markant højere, end hvad den plejer at være.

- Normalt bliver jeg kontaktet af tre til fire busselskaber - i år er tallet 11, så vi snakker næsten en tredobling. Og det er kun dem, som jeg har kendskab til, påpeger Jette Kjærgaard.

Så sent som lørdag aften blev Jette Kjærgaard faktisk kontaktet af et busselskab fra Nordjylland, som meget gerne vil sende 96 gæster til Bogense i en dobbeltdækkerbus.

- Jeg blev ringet op af selskab fra Grenaa. Vi havde blot en udfordring, for vi plejer nemlig at sende programmerne til busselskaberne, så folk kan læse lidt om, hvad de gerne vil se. Jeg har dog aftalt med Cirkle K her i Bogense, at bussen kan stoppe der, så folk kan få et program, fortæller Jette Kjærgaard.

Vil stige mere

Jette Kjærgaard forventer, at efterspørgslen fra landsdækkende busselskaber vil stige yderligere i fremtiden i forbindelse med Rosenfestivalen.

- Det gør jeg. Bogense er placeret midt i Danmark med både Jylland og Sjælland ret tæt på, og derfor er det overskueligt for rigtig mange gæster at sætte kursen mod Nordfyn. Og deltagerne, der kommer med busselskaberne, bliver sat af tæt på Rosenfestivalen i Bogense og kan gå rundt til det hele, siger hun.

Nordfyns Erhverv og Turisme lavede for to år en måling blandt omkring 250 Rosenfestival-deltagere, der viste, at især det modne publikum og børnefamilier dengang var to af de mest hyppige besøgsgrupper.

Kommer fra hele landet: Tredobling af busselskaber til Rosenfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce