Mandlig bilist kørte i vandhul tæt på Gyldensteen Gods midt om natten.

Gyldensteen: Natten til lørdag mistede en 35-årig mand herredømmet over sin BMW og kørte den i et vandhul tæt ved Gyldensteen Gods på Burskovvej.

Den 35-årige kunne dog selv komme ud af bilen og op på land. Manden var uskadt og efter alt at dømme alene i bilen, som fortsat ligger i vandhullet.

Føreren af BMW'en blev vurderet til at være påvirket af alkohol og blev anholdt med henblik på at få foretaget en blodprøve.

Iskoldt vand

Ulykken blev anmeldt klokken 03.47. Beredskab Fyn blev også kaldt til stedet, og de måtte ud i det kolde vand for at se efter, om der var flere i bilen.

- Vandet gik os til maven eller måske lidt mere, men det er jo meget koldt på denne årstid. Så det var heldigt, at der ikke var flere mennesker i bilen, siger Jesper Vestergaard.

Bilen ligger fortsat ude i søen, og ifølge indsatslederen bliver det ejerens ansvar at få den op, da der ikke er risiko for nogen videre miljøforurening.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, fra tid til anden skriver jeg også bog- og cd-anmeldelser.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.