Køber byggegrund på 2500 kvm: Bygger nyt hovedkontor i Søndersø

33-årige Andi Andersen er direktør i DEWA VVS & Energi. Han ejer virksomheden sammen med sin 35-årige bror, Dan. De bor begge i Bogense. Foto: Nils Svalebøg.

Køber byggegrund på 2500 kvm: Bygger nyt hovedkontor i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEWA VVS & Energi A/S, som er en af de største vvs-virksomheder på Nordfyn, udvider sin forretning med et nyt hovedkontor i Søndersø.

Gamby: DEWA VVS & Energi vil i løbet af 2019 bygge et nyt hovedkontor i Søndersø. Virksomheden, der i dag holder til i landsbyen Gamby, har købt en byggegrund på cirka 2500 kvadratmeter af Nordfyns Kommune. Grunden ligger ved rundkørslen ved Netto og Aldi. Planen er, at der blandt andet skal opføres kontor, udstillingslokale og lager, fortæller Andi Andersen, der er direktør i DEWA VVS & Energi.

- Det nye hovedkontor er en del af en ny strategisk plan i virksomheden. Vi ønsker at være endnu mere synlige og aktive overfor vores private kunder, siger direktøren.

- Vi har de seneste år haft stor tilgang af større projekter. Vi har blandt andet lige vundet et stort udbud i Albertslund, hvor vi i 2019 og 2020 skal være med til at opføre et nyt gymnasium på 10500 kvadratmeter. Vi har tidligere i år haft en vellykket aflevering på 8000 kvadratmeter undervisningslokaler til skole- og laboratoriebrug for Campus Roskilde - efterfulgt af et kontrol- og vedligeholdelsescenter til Aarhus Letbane på 6500 kvadratmeter.

- Men vi vil samtidig have større fokus på at skabe langvarige og tillidsfulde relationer til private kunder ved at tænke innovativt i forhold til løsninger og samtidig levere et kvalitetsprodukt, mens vi også giver os tiden til kunden. Innovation er nye ideer, der omsættes til praksis og skaber værdi. De udgør et brud med den tidligere praksis og er med til at skabe værdi inden for vores kunders kerneområder, siger direktøren.

Det gamle hovedkontor i Gamby, hvor ledelsen og medarbejderne har haft sin base siden 2012, vil stadig blive brugt fremover, selvom virksomheden flytter til Søndersø.

- Vi anvender det som grovlager og til opbevaring. Vi skal nok sørge for, at bygningerne bliver vedligeholdt løbende, fastslår Andi Andersen.

- Jeg forventer, at det nye hovedkontor vil skabe jobmuligheder for lagerarbejdere og vvs-montører. Hvor mange kan jeg ikke sætte tal på nu.
Andi Andersen, direktør i Dewa VVS & Energi i Gamby.

Salg fra lager

En anden plan med det nye hovedkontor i Søndersø er, at det skal være muligt for private kunder at komme forbi og købe produkter direkte fra lageret. Salg af varer er dermed en ny del af hovedforretningen.

Hovedforretningen er båret af installation af vvs-, ventilation- og energiteknik med stor vægt på et højt service- og kvalitetsniveau.

- Som en del af vores nye strategiske plan vil vi også tilbyde salg af varer samt rådgivning, når vi alligevel er til stede på adressen. Og så vil vi selvfølgelig tilbyde vores kunder hjælp, hvis de skal have installeret komponenter, der kræver autorisation, fortæller Andi Andersen.

Arkitekten er netop nu i gang med at lave tegninger over projektet. Andi Andersen oplyser, at virksomheden vil sende en byggeansøgning til Nordfyns Kommune i begyndelsen af 2019.

Formentlig nye job

I 2011 blev DEWA VVS & Energi grundlagt af brødrene Andi og Dan Andersen. De ejer hver især 50 procent af virksomheden, som i dag er et aktieselskab.

I 2001 startede Erik Andersen virksomheden op i Kelleby mellem Veflinge og Søndersø - DEWA Smede & VVS, som forretningen hed dengang, flyttede senere til Gamby. I 2011 købte brødrene deres far, Erik Andersen, ud af selskabet, hvorefter navnet blev ændret.

Efter overtagelsen er antallet af faste medarbejdere femdoblet på Farsbøllevej 2 i den lille landsby. Alle 18 vvs'ere, som i dag er fastansatte, er fra Fyn. I spidsbelastede perioder er der op til 25 mand ansat foruden kontorpersonalet.

Andi Andersen vurderer, at der formentlig også bliver brug for mere arbejdskraft i virksomheden, når det nye hovedkontor i Søndersø står færdigbygget.

- Jeg forventer, at det nye hovedkontor vil skabe jobmuligheder for lagerarbejdere og vvs-montører. Hvor mange kan jeg ikke sætte tal på nu, konstaterer Andi Andersen

Køber byggegrund på 2500 kvm: Bygger nyt hovedkontor i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce