Køb af skole på lempelige vilkår


Køb af skole på lempelige vilkår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKAMBY: De folkevalgte i Søndersø Kommune ser ud til at være klar til at hjælpe en ny friskole i Skamby godt på vej.

På mandag er der møde i kommunalbestyrelsen. Her vil politikerne efter alt at dømme vedtage en beslutning om, at skolebygninger, inventar og undervisningsmaterialer kan afhændes til friskolen på så lempelige betalingsvilkår som overhovedet muligt.

Politikerne i Økonomiudvalget diskuterede sagen på deres møde forleden, og holdningen var klar hos udvalgets medlemmer.

- Vi er indstillet på at afhænde skolen. Og hvis det kan lade sig gøre, så skal prisen være i nærheden af ingenting, siger borgmester Erik Hansen (S), der fortsætter.

- Folkene bag friskolen har behov for et signal fra politikernes side. Og jeg håber og tror, at alle medlemmer af kommunalbestyrelsen bakker op om holdningen i økonomiudvalget

Politikernes holdning vækker glæde hos initiativtagerne til Skamby Friskole.

- Det lyder rigtig fornuftigt. Vi har god grund til at være godt tilfredse, mener Jørgen Chr. Jørgensen fra friskolegruppen.

I den kommende tid skal kommunens embedsmænd i gang med et større arbejde for at få samtlige forhold omkring det eventuelle skolesalg på plads. Blandt andet er der en del juridiske aspekter, som skal undersøges til bunds.

Fra kommunens side er det planlagt, at kommunalbestyrelsen træffer den endelige beslutning om salget af skolebygningerne på mødet i december. Betingelserne omkring kommunens salg af skolens inventar og undervisningsmaterialer forventes at være på plads til kommunalbestyrelsens møde i januar.

Senest den 1. februar næste år skal folkene bag friskolen meddele Undervisningsministeriet, om planerne for Skamby Friskole vil blive realiseret.

Køb af skole på lempelige vilkår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce