Knald på gamle knallerter


Knald på gamle knallerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MORUD: 40 kilometer. Så lang er ruten, som omkring 25 knallertkørere skal ud på i dag på de nordfynske veje. Kørernes knallerter er imidlertid ikke helt almindelige. Der er nemlig tale om køretøjer i veteranklassen.

- Knallerterne skal være over 30 år gamle, og vi kører ren og skær paradekørsel, fortæller Helmuth Hansen, som har været med til at arrangere turen.

Deltagerne er alle medlemmer af Fyns Veteranknallert Klub. Sommeren igennem har medlemmerne været på flere ture.

Madpakker med

- Blandt medlemmerne skiftes vi til at arrangere ture. På den nordfynske tur kører vi fra Morud, gennem Tværskov til Stensby og herfra til Glavendruplunden, hvor vi spiser madpakker. Derefter kører vi videre til Skamby, Vigerslev, Veflinge og ved 14-tiden er vi tilbage i Morud, fortæller 67-årige Helmuth Hansen, som i 10 år har været medlem af Fyns Veteranknallert Klub.

- Vi mødes hele året og hygger. Medlemmerne er mellem 18 år og 80 år, siger Helmuth Hansen.

Knallertkørerne mødes ved Dagli' Brugsen i Morud klokken 9.00, hvor morgenmaden venter dem. En time senere går selve turen i gang.

Helmuth Hansen hopper dog ikke selv i sadlen, for han skal køre efter deltagerne i en opsamlingsvogn i tilfælde af, at nogen kører i stykker på vejen.

Knald på gamle knallerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce