Nordfyns Kommune har opgivet at slå alt fra fodboldbaner, til grønne områder mellem parcelhusene og de lange rabatter langs kommunens 850 kilometer veje.

De mange hektar får dog ikke lov at vokse vildt.

Fremover bliver det en opgave for den svenskejede virksomhed NCC at holde de grønne vækster og de store græsarealer i ave fra april til november.

17 kommunale medarbejdere mister dermed deres nuværende arbejdsplads.

De er ansat i den grønne afdeling på materielgården i Nr. Esterbølle og skal udskifte deres orange arbejdstøj med kommunens logo. Fra 1. april er de ansat i NCC og skal trække i ny uniform med nyt logo. Samtidig skal de ikke længere møde blandt kolleger og maskiner i Nr. Esterbølle.

- Ingen mister deres job. Medarbejderne er blevet virksomhedsoverdraget og får altså beskæftigelse i den private virksomhed, siger teknisk direktør i Nordfyns Kommune, Henrik Boesen.

Læs mere i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.