Klintesejr i topopgør


Klintesejr i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev gæsterne fra Klinte/Grindløse, der tog sig af sejren i topopgøret i Skamby i weekenden. Sejren blev på 3-2 efter en tæt dyst, hvor det klogeste hold løb med sejren.

Klinte lod nemlig Skamby have bolden og var derefter farlig i kontrastødene. Allerede efter 10 minutters spil kom Klinte foran ved Stefan Lindhardt, som scorede på et ellers ufarligt skud, som fik lov at trille i nettet ved fjerneste stolpe. Men bare minuttet efter kunne Skambys topscorer, Daniel Pedersen, gøre det til 1-1 på straffespark.

Efter en halv time blev udeholdets bedste, Stefan Lindhardt, så dobbelt målscorer, da han koldblodigt satte bolden i kassen efter at have modtaget den i en noget mistænkelig offsideposition. Bare ét minut efter var Lars Grønbjerg hurtigsttænkende på en løs bold i Skambyforsvaret og kunne runde målmand Michael Rasmussen til 3-1.

Kort før pausen ramte Stefan Lindhardt så overliggeren med et langskud, inden det blev Skambys Daniel Pedersen, som igen var på pletten kort inde i anden halvleg til en reducering, men derved blev det trods Skamby-pres.

Det nedrykkede Klintehold fra i fjor udnyttede deres rutine og fight og lod Skamby have bolden, mens hjemmeholdet manglede den sidste løbevilje efter den "nemme" oprykning fra serie 4. At kampen kun endte med 3-2, var de to målmænd særdeles medvirkende til, da de begge havde mange redninger fra spillere i fri postioner.

- En fortjent sejr, mente udeholdets træner, Per Knudsen, og Skambys ditto, Bo Andersen, var parat til at give ham ret, om end de grønneblusede efter hans mening også kunne have fortjent det ene point.

Klintesejr i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce