Niels Hausgaard og Signe Svendsen spiller for udsolgt hus i Bogense langfredag aften.

Bogense: Stole til 600 gæster er på plads, og sceneopbygningen skrider frem.

Indehaver af Bogense Kyst Camping Rehne Jackobsen og hans medhjælpere har hele fredagen haft travlt med at gøre klar til aftenens koncert i Bogense-hallerne med Niels Hausgaard og Signe Svendsen.

De går på scenen klokken 19.30 i en udsolgt sal.

- De første 500 billetter blev solgt på under en uge. Da vi så flyttede koncerten til Bogensehallerne var der plads til flere, og så ringede vi rundt til dem, vi i første omgang havde måttet skuffe, siger Rehne Jacobsen.

Koncerten skulle egentlig have være premieren på det nye kulturhus Støberiet på havnen. Men først på året opgav Rehne Jacobsen og hans kone Heidi Seide af private grunde at gennemføre projektet.

Støberiet er i stedet overtaget af ejeren af H. C. Andersen Golf, Finn Gramvad. Han har valgt at lade de gamle fabriksbygninger, der tidligere rummede Bogense Plast, gennemgå en større renovering, hvilket umuliggjorde de oprindelige planer om at tage det i brug med koncerten i dag.

 

 

 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.

Mere om emnet

Se alle
Se videoen: Sådan ser Bogenses nye kulturhus ud indefra

Se videoen: Sådan ser Bogenses nye kulturhus ud indefra

Støberiet: Først og fremmest for foreninger

Støberiet: Først og fremmest for foreninger

Snart færdigt: Fuld fart på Støberiet

Snart færdigt: Fuld fart på Støberiet