Kirkemusikfestival i tre dage

Hårslev Kirke byder på musik til alle aldre 5.-7. oktober, når der igen er kirkefestival. Arkivfoto: Amalie Klitgaard

Kirkemusikfestival i tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hårslev Kirke byder på musik til alle aldre 5.-7. oktober

Hårslev: Tro mod traditionen breder musikken sig over Hårslev Kirke den første weekend i oktober.

- Vi indleder med at give dagpleje- og børnehavebørnene en oplevelse fredag den 5. oktober om formiddagen, og det hele får et festligt punktum ved festivalgudstjenesten søndag den 7. oktober klokken 10, skriver presseansvarlig Anne Sass Bak i en pressemeddelelse.

Trio Fabia med Tine Skau i spidsen lægger ud fredag morgen med fortællingen om Moses, som den har målrettet til hhv. førskolebørn og skolebørn.

Tine Skau er også på fredag aften, nemlig med "Livsmod", som er et program med med blokfløjter, whistles, loopkompositioner og flere blæseinstrumenter.

- Det absolut bedste fra mine musikalske verdener: barok, avantgarde, keltisk, renæssance og jazzevergreens formet som musikalske portrætter af mennesker, jeg har mødt på min vej, fortæller Tine Skau.

Vidunderbarn

Inden da, har violinisten Stefan Burchardt, der vandt DR's tv-program Vidunderbørn i 2017, underholdt ved festivalåbningen.

Fredag aften vil Rock, Håb og Kærlighed spille beatsalmer.

- Konceptet beatsalmer består i at sammenstille stærke bibeltekster med udvalgte sange fra beatperioden, dvs. 1960'erne og 70'erne, fremgår det af programmet.

Irsk og skotsk

Bandet Braoinín åbner lørdagens program klokken 16.

- Vi spiller musik fra Irland og Skotland og supplerer indimellem med ny musik med afsæt i traditionen. I vores repertoire kan der også findes enkelte numre fra andre keltiske områder som Bretagne og Galicien, skriver Braoinín om sig selv.

Bandet håndterer instrumenter som whistles, irsk harpe, guitar, bodhran, bones, key boards, bas og smallpipes foruden vokal.

Om aftenen tager Mads Granum Kvintet over med nye jazzsalmer. Mads Granum har komponeret 10 nye jazzsalmer til sit fjerde album "Med favnen fuld af kærlighed", der blev lanceret i 2017.

Ved søndagens festivalgudtjeneste medvirker Hårslev Sognekor, Hårslev Kirkes Børnekor og Den Fynske Fløjtekvartet. /EXP.

Kirkemusikfestival i tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce