Kirkegård skal også være en park

Menighedsrådsformand Kjeld Bruun og ny kirkegårdsleder Jan Hald (tv) kigger på kirkegårdens fremtid. Foto: Thomas Gregersen

Kirkegård skal også være en park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense: Lørdag eftermiddag kan man blandt andet være med til at sætte sit fingeraftryk på fremtidens kirkegård og høre mere om kommende nye tiltag i kirken. Det sker når der inviteres til åbent menighedsmøde fra klokken 14.

- En af de store nyheder er, at det fremover skal være gratis at blive bisat eller begravet i Bogense, hvis man er medlem af folkekirken. Indtil nu har der været et gebyr på henholdsvis urnenedsættelse eller begravelse, men det fjerner vi. Kirkegårdens personale går også med planer om at omdanne kirkegården til en park-kirkegård. Vi har jo et fantastisk område med udsigt over havet. Der bliver plads i overskud til andre muligheder efterhånden som langt de fleste vælger kistebegravelser fra, fortæller menighedsrådets formand Kjeld Bruun.

Under mødet vil kirkegårdens nye leder Jan Hald fortælle om planerne på en rundtur på kirkegården.

- I Bogense Kirke vil vi meget gerne invitere både børn og voksne indenfor med en række forskellige arrangementer. Det kan være musikalske arrangementer som vores julekoncerter med kendte navne, pizzagudstjenester for familierne eller som den 23. oktober, hvor vi får besøg af den tidligere Gnags-forsanger Peter A.G., der fortæller om sit liv og står for fællessangen, siger Kjeld Bruun.

Menighedsmødet starter i kirken klokken 14 og efter rundturen på kirkegården er der kaffe og kage i kirken.

Kirkegård skal også være en park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce