Kioskejer fanger unge indbrudstyve og får bank af stedfar

En pige og to drenge brød natten til søndag ind i en kiosk, hvor de blev grebet på fersk gerning af kioskejeren, der havde overnattet i kiosken. (Arkivfoto).

Kioskejer fanger unge indbrudstyve og får bank af stedfar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kioskejer på Fyn blev banket og truet med økse, da han tilbageholdt tre mindreårige indbrudstyve. En 39-årig formodet gerningsmand er løsladt efter afhøring.

Opdateret klokken 13.31 med løsladelse af formodet gerningsmand og anholdelse af den tredje af de tre indbrudstyve.

En 47-årig mand i Otterup på Fyn havde fået nok af jævnlige indbrud i sin kiosk. Derfor besluttede han natten til søndag at overnatte i butikken.

I løbet af natten vågnede han op, da en gruppe unge igen var ved at bryde ind.

Politiet modtog anmeldelsen om indbruddet klokken 00.46. Det oplyser Ehm Christensen, der er vagtchef ved Fyns Politi, tidligt søndag morgen.

- I anmeldelsen lyder det, at tre gerningsmænd er brudt ind i kiosken, og at det er lykkedes ejeren at tilbageholde to af dem, mens den tredje er stukket af, siger han.

Der er tale om tre mindreårige; en pige på 16 år og to drenge på henholdsvis 14 og 16 år.

- Den ene gerningsmand når at ringe til sin mor og fortælle om situationen, siger Ehm Christensen.

- Kort efter kommer en stedfar til drengene til stedet. Han tildeler kioskejeren knytnæveslag på højre øje og truer ham med en økse, siger vagtchefen.

Kioskejeren er ifølge vagtchefen ikke kommet alvorligt til skade.

Politiet tilbageholdt kort efter episoden to af de tre mindreårige. De er blevet sigtet for indbrud og er blevet løsladt igen.

Den tredje af de tre indbrudstyve fik politiet først fat i omkring middagstid pinsedag, og han sidder pinsedags eftermiddag til afhøring på politigården. Han ventes løsladt efter afhøringen.

Derudover har politiet anholdt stedfaren, en 39-årig mand. Han blev pågrebet på sin bopæl efter hændelsen.

En jurist vurderede i løbet af søndag formiddag, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i et grundlovsforhør, og han er derfor blevet løsladt efter afhøring. Manden er dog stadig sigtet i sagen.

Kioskejer fanger unge indbrudstyve og får bank af stedfar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce