Kenneth vil digitalisere din forretning


Kenneth vil digitalisere din forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Birk Nielsen har startet sin egen konsulentvirksomhed - Birk Consulting - med fokus på at hjælpe små og mellemstore virksomheder. Det handler om at optimere forretningsprocesser og skabe vækst.Thomas Gregersen thgr@fyens.dk
Nordfyn: Med en baggrund der blandt meget andet tæller en HD i afsætningsøkonomi og 17 års ansættelse hos Micromatic er 40-årige Kenneth Birk Nielsen klar til at give en kickstart til virksomheder, der måske har brug for et par øjne udefra.

Med udgangspunkt i hjemmet i Morud er han for nyligt sprunget ud som selvstændig konsulent, og kører ud til virksomheder - primært på Fyn og i Trekantområdet.

- I mange små- og mellemstore virksomheder kan der være en følelse af, at man ikke behøver fikse noget, der har fungeret fint i årevis. Men hvis man bare holder fast i det kendte og ikke har fokus på vækst og konkurrenceevne, så bliver man formentlig overhalet indenom. Ikke at udvikle sig er det samme som at afvikle. Mange af de små- og mellemstore er presset på konkurrenceevnen, og opmærksomheden er måske fyldt op med den daglige drift, mener Kenneth Birk Nielsen.

Han har rygsækken fyldt med uvildig rådgivning, mangeårige kompetencer indenfor effektivisering og erfaring i at lede projekter omkring ny IT og digitalisering.

- Det handler først og fremmest om, at virksomheden selv finder ud af, at de har et behov for hjælp. Mange er måske ret langt i at erkende det, men længere fra at gøre noget ved det, siger han.

Kenneth Birk Nielsen starter med at besøge ledelsen til en uformel snak. Kommer ud og oplever de forskellige processer, inden han via en række analyseværkstøjer leverer noget faktuelt, som ledelsen kan tage stilling til.

- Der er ofte nogle problemstillinger, der går igen fra virksomhed til virksomhed, hvor man forholdsvist let kan pege på et par lavthængende frugter. Det at der kommer andre øjne på, kan være en god start. Det handler ikke om, at komme ud og finde besparelser på personalet, men ved at gøre nogle ting anderledes kan man måske bruge sin tid anderledes og investere den i noget andet, der skaber vækst. Der er faktisk altid et potentiale, siger han.

I dag ligger mange af de gode IT-løsninger ude i clouden. Løsninger, der før var forbeholdt store virksomheder - og nu er til at komme i nærheden af for de små og mellemstore.

- Den gruppe kunder jeg er i kontakt med, ligger typisk fra 10 til 200-250 ansatte. Der skal være et vist antal ansatte, før min hjælp vil give mening, siger Kenneth Birk Nielsen.

Man kan læse mere på birk-consulting.dk

Kenneth vil digitalisere din forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce