Kæmpe fremgang for turskibet Castor i Bogense

Turskibet Castor har i 2018 haft flere gæster ombord end nogensinde før. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Kæmpe fremgang for turskibet Castor i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tørre og varme sommer medvirkede til, at flere end nogensinde valgte at tage på tur med Castor.

Bogense: Da Castor brændte, var sæsonen mere eller mindre afsluttet. Derfor fik branden stort set ingen betydning for antallet af gæster.

Ida Sejer Clausen, projektmedarbejder hos Visitnordfyn, fortæller, at der har været tale om den bedste sæson nogensinde. Helt konkret havde turskibet i år en fremgang på 41 procent i forhold til 2017 og en fremgang på 49 procent i forhold til 2016. Hun vurderer, at årsagen til den markante fremgang skyldes den lange, tørre, varme og meget solrige sommer.

- Det har helt klart været med til at sælge turene. Hvem vil ikke ud at sejle med det flotte, gamle skib i høj solskin og med udsigt til den flotte danske naturkyst, siger hun.

De, som har været med på turene, er efterfølgende blevet bedt om gennem et spørgeskema at svare på, hvad deres oplevelse var.

- Indtil videre er tilbagemeldingerne meget positive. Folk kan rigtig godt lide den gode atmosfære på Castor, mandskabet er gode til at fortælle og tage hensyn til gæsterne, og så har der været stor ros til turene til Tunø og Endelave, fortæller Ida Sejer Clausen.

Mindre mislyde

Til de lidt mindre positive ting, som gæster har anført, har været, at det var halvkoldt, og at der kom havvand på dækket, når det blæste. Nogle har også været misfornøjede med, at der manglede varm kakao. Det fremgår også af spørgeskemaerne, at gæsterne på Castor fordeler sig mellem overnattende turister, dagsturister og ligeledes en del lokale borgere.

Traditionen tro - således har det været de tre seneste år - var den såkaldte sørøvertur den bedst solgte tur. I al sin enkelthed går turen ud på, at en sørøver "kaprer" Castor for at tage på skattejagt.

- Vi havde også en ny type tur i år - musiksejlads med vores lokale musiker Knud Skæg. Turen blev sejlet tre gange, og selvom der ikke var helt udsolgt, så var der stor ros fra deltagerne over de forskellige sangvalg, mulighed for at synge med og den gode stemning ombord, hvor der også blev serveret smørrebrød og en lille snaps. En meget autentisk tur, siger Ida Sejer Clausen.

Kæmpe fremgang for turskibet Castor i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce