I næsten to en halv time var 900 husstande i Hårslev-området uden strøm mandag

Hårslev: En kabelfejl mellem to transformatorstationer i Hårslev var årsagen til, at 900 husstande i Hårslev, Græderup, Harndrup og Gamby mandag eftermiddag var uden strøm i næsten to en halv time.

Fejlen opstod klokken 13.19, og klokken 15.44 lykkedes det at få foretaget de nødvendige omkoblinger, så forbrugerne igen havde elektricitet, oplyser Martin Huus, driftsleder hos Energi Fyn.

Strømsvigtet gik også ud over vandforsyningen, da vandværket er koblet op på el-nettet. 

 

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.