Godt 120 deltager i jubilæumsudgaven af de nordfynske højskoledage, der indtager Nordfyns Gymnasium i vinterferien

Der er intet som et glas champagne og et godt grin fra morgenstunden, der kan skabe god stemning og få folk til at glemme, at de måske er lidt trætte oven på den foregående aftens fest.

Begge ingredienser blev serveret fra starten på den sidste af tre højskoledage for nordfynske seniorer, der for 10. år i træk indtager Nordfyns Gymnasium, mens eleverne holder vinterferie,

Jubilæet var anledning til, at programmet tirsdag var rykket, så det kulminerede med en festmiddag fra klokken 17. Med fantastisk mad forlød det onsdag formiddag fra nogle af deltagerne.

Sund sjæl i et sølle skrog

Men de friske seniorer var naturligvis klar igen onsdag klokken 8, hvor Mad med Sjæl lokkede med brunch - og dertilhørende champagne.

En halv time senere overtog tekstforfatter og entertainer Leif Fabricius scenen med sit show "En sund sjæl i et sølle skrog". Og med sin jyske - vestjyske - humor fik han gang på gang latteren frem i de godt 120 fynboer, der deltager i dette års højskoledage.

Højskoledagene slutter onsdag eftermiddag, og så er det formentlig nogle trætte seniorer, der skal hjem og fordøje tre dages indtryk.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.