Julekoncert: Kendt sangerinde til Nordfyn

Ann-Mette Elten har efterhånden kastet sig ud i en lang række musikalske genrer - og hver gang med succes. Senest er det den klassiske musik og danske salmer, som gæsterne ved årets kirkekoncert kommer til at opleve i Bogense Kirke. PR-foto

Julekoncert: Kendt sangerinde til Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Slaget 12-sangerinden har i de senere år også kastet sin musikalske kærlighed på danske salmer.

Bogense: Ann-Mette Elten har musikalsk været vidt omkring siden hun i 1987 slog igennem med På Slaget 12 og "Hjem til Aarhus". Den sang blev kåret til Europas bedste nationale hit det år, og er siden blevet hendes signaturnummer.

Efter 80'er-popsuccesen med På Slaget 12 udgav hun i 1999 en meget populær cd med egne fortolkninger af en række Giro 413-klassikere, siden fulgte "Let's dance" med gamle 60'er-hits, danske salmer på albummet "Vær velkommen" og senest har hun begivet sig ud i den klassiske musik med cd'en "Adagio" i 2012.

Selvom det bliver en julekoncert med sange som "O mio babbino caro" og "Pie Jesu" i Bogense den 13. december, så kommer publikum også til at høre et bredt udvalg af nogle af de mest populære sange fra Ann-Mette Eltens karriere.

- Vi er meget glade for at præsentere lige Ann-Mette Elten som vores julekoncert i år. Det bliver en kæmpe oplevelse at høre hende i kirkens akustik, og hendes stemme mestrer alle genrerne, lyder det fra menighedsrådsformand Kjeld Bruun.

Billetterne koster 175 kroner og er bl.a. til salg på Ticketmaster, og hvis man ikke mestrer nethandel, så er man meget velkommen til at kontakte Kjeld Bruun og få mere at vide om mulighederne for at købe på normal vis. Det kan man gøre på telefon 22 37 43 24.

Der er sat 200 billetter til salg, og man kan stadig nå at komme med.

Julekoncert: Kendt sangerinde til Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce