Julefred for kugler og kegler

Torben Storm fra "Stormtrooper" i et koncentreret øjeblik. Foto: Arne Rasmussen

Julefred for kugler og kegler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyns Firmaidræts bowlingturnering, der har deltagelse af 21 hold, holder julepause.

Otterup: Siden starten af oktober har der hver tirsdag aften været sendt utallige bowlingkugler mod de intetanende kegler i Otterup Bowlingcenter.

Her har Nordfyns Firmaidræts bowlingturnering kørt over det glatte gulv med deltagelse af 21 hold - med mindst fire spillere på hver. Så der har været masser af liv og glade dage - eller rettere aftener - i Bowlingcenteret.
- Der har igen i år været rigtig flot opbakning, fortæller formand og turneringsleder i Nordfyns Firmaidræts Bowlingudvalg, Keld Pedersen.
- Vi har det hyggeligt! Det er meget socialt, og det vil vi gerne have, at det skal være, siger Keld Pedersen, som tirsdag den 12. december i netop den ånd stod i spidsen for julestævnet med bowling tilsat Ulrik Bielers lækre mad og drikke i de tilstødende lokaler.
Når først bowlingkuglerne ruller og keglerne vælter, går der trods alt konkurrence i den. Men også masser af drillerier og sjove kommentarer.
Her ved julepausen, og inden det atter går løs efter nytår og frem mod den 20. marts, hvor der spilles sidste runde, føres den formodede stærkeste række, Eliterækken, endnu en gang af Otterup-firmaet "A to Z" med 42 point.
På andenpladsen følger "Kildegård" med 40 point, mens "BK & JM" indtager tredjepladsen med 39 point.I A-rækken viser "Humle-holdet", at de ikke kun kan håndtere humlen, men også ramme kegler.
De fører med 42 point foran "Dit Event" med 40 point og "Tirsdagsdrengene" og "De 4 Musketerer" - begge med 38 point.
B-rækken føres af "Emmelev" og "Legetøjsmekanikeren" - begge med 12 point foran "Lunde Renovation". (AR)

Julefred for kugler og kegler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce