Johnny Reimar til Nordfyn: Skamby varmer op til fællessang i Lunden

Johnny Reimar giver koncert i Glavendruplunden fredag den 24. august i anledning af Troldefesten i Skamby. Arkivfoto: Roland P.

Johnny Reimar til Nordfyn: Skamby varmer op til fællessang i Lunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

51 år efter sin første optræden i Skamby vender Johnny Reimar tilbage til Nordfyn.

Glavendruplunden: Sikken' fest de forhåbentlig får i Glavendruplunden, når Johnny Reimar fredag den 24. august klokken 19 kommer til Nordfyn og giver koncert i anledning af Troldefesten i Skamby. Foreløbig ser koncerten ud til at blive et tilløbsstykke.

- Det går rigtig godt med billetsalget. Vi har allerede solgt 326 billetter, og så laver vi en runde mere med 175 billetter, fortæller formanden for Skamby Boldklub Robin Birch.

Billetterne kunne i begyndelsen af juni købes i et tilbud på Deal.dk, og Robin Birch afslører nu, at tilbudet genopstår på Deal.dk i begyndelsen af august, men kun i nogle få dage og altså med et begrænset antal billetter til 99 kroner.

Så hvis man allerede nu ved, at man vil sikre sig en billet, kan man sende formanden en mail på robin@abirch.dk og købe plads til koncerten. Prisen for billetten er i øjeblikket 200 kroner, og det bliver de også solgt til i døren på dagen.

Fordi det er første gang, man afholder koncert i Glavendruplunden, har Troldefestens festudvalg bestemt sig for kun at sælge 500 billetter.

- Vi vil godt lige se, hvordan vi håndterer logistikken med parkering og toiletfaciliteter. Der er plads til flere tusinde mennesker, men det er særligt parkeringsfaciliteter vi lige skal lure på, siger Robin Birch.

Det hele kommer til at gynge, når vi åbner for lydanlægget, og så er Glavendruplunden jo et hyggeligt sted, hvor man kan gå en tur og opleve historien inden koncerten.
Robin Birch, Troldefesten

Vender tilbage

Allerede sidste år, da Troldefesten havde 50 års jubilæum, forsøgte man at hyre Johnny Reimar. Han spillede nemlig til den første Troldefest i 1967, men desværre var han på ferie i perioden.

- Udgangspunktet var, at han skulle komme og spille et nummer eller to, men så foreslog han selv en koncert fredag aften, siger Robin Birch.

Koncerten falder sammen med den traditionsrige bobturnering fredag aften, men Robin Birch tror på, at det er to forskellige publikum.

- Vi kan se, at vi har solgt mange billetter til folk fra hele Fyn. De kommer lige fra Faaborg, Assens og sågar Fredericia, siger han og opfordrer folk til at tage tæpper, stole og madkurv med. Drikkelse skal købes på koncertpladsen.

- Det hele kommer til at gynge, når vi åbner for lydanlægget, og så er Glavendruplunden jo et hyggeligt sted, hvor man kan gå en tur og opleve historien inden koncerten, siger han.

Johnny Reimar til Nordfyn: Skamby varmer op til fællessang i Lunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce