Jagt på ny lejeaftale


Jagt på ny lejeaftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagtforening beder om brugsret i 30 år.

OTTERUP: Otterup & Omegns Jagtforening har henvendt sig til Nordfyns Kommune for at få en ny aftale omkring brugen af det kommunale terræn på Horsebækvej i udkanten af Otterup, hvor jagtforeningen blandt andet har sit klubhus.

I sommeren 2005 indgik foreningen en aftale med den daværende Otterup Kommune. Den sikrede jægerne brugsretten over området frem til udgangen af 2015.

Alligevel ønsker jagtforening allerede nu en ny og meget længere aftale. Derfor skal politikerne i kommunens Teknik- og Miljøudvalg i morgen tage stilling til en ansøgning, hvor Otterup & Omegns Jagtforening beder om at få forlænget den eksisterende aftale med yderligere 30 år.

I løbet af det kommende år planlægger jagtforeningen at bygge et nyt 130 kvadratmeter stor klubhus på terrænet. Det er grunden til, at foreningen beder om at få en ny aftale med Nordfyns Kommune.

- Hvis vi ikke kan vide os sikre på at have området mange år ud i fremtiden, ja så skal vi ikke ud og bruge en masse af medlemmernes penge på at bygge, siger Anders Petersen, der er formand for jagtforeningen.

Betingelse for nyt hus

Så hvis ikke politikerne vil give jagtforeningen en ny aftale på minimum 30 år, så bliver planerne om et ny klubhus sandsynligvis skrinlagt, fortæller Anders Petersen.

Jægernes terræn danner året igennem rammen om flere arrangementer, der trækker en masse mennesker til. Eksempelvis morgendagens sankthansfest. Og de to seneste år har jagtforeningen med stor succes holdt Familiedag på arealet.

I den eksisterende aftale betaler jagtforeningen ikke nogen penge for at have brugsretten over området.

Der eksisterer ikke nogen kommunale planer for jægernes område.

Jagt på ny lejeaftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce