Otterup & Omegns Jagtforening lokker medlemmer med fasansuppe til generalforsamling.

Otterup: Mange foreninger kæmper med at få sine medlemmer til at deltage i generalforsamlinger, men i Otterup & Omegns Jagtforening forsøger man sig nu med et nyt tiltag for at trække folk af huse. Torsdag den 25. januar klokken 18.30 kan man nemlig ikke bare komme til generalforsamling i klublokalerne ved hundeskoven på Horsebækvej. Man kan også få brændende varm og hjemmelavet fasansuppe med tilbehør, når generalforsamlingen er slut.

Flere bestyrelsesmedlemmer er på valg i jagtforeningen - herunder formand Lars Madsen, som ikke ønsker genvalg.

2017 har været et aktivt år for Otterup & Omegns Jagtforening. Man har både været på rævejagt, klapjagt, haft besøg af børnehaver, holdt madaftnener, kurser i slagtning af vildt, udflugt til 'Hjortebrøl' i Oksbøl, hundedressur, hornblæsning, kurser i jagttegn og ungdomsjagt på Enebærodde for nye jægere.

Formand Lars Madsen opfordrer alle medlemmer til at møde op og deltage i generalforsamlingen - og altså fællesspisning med fasansuppe bagefter.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.